STN ISO 22004: 2016 [neplatná] (56 0302), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Návod na používanie normy ISO 22000: 2005. - Kerekréty, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 22004: 2014