STN P ISO/TS 22003: 2016 (56 0303), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na orgány vykonávajúce audity a certifikáciu systémov manažérstva bezpečnosti potravín. - Kerekréty, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto predbežná norma obsahuje slovenskú verziu ISO/TS 22003: 2013