STN P ISO/TS 22003: 2016 (56 0303), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na orgány vykonávajúce audity a certifikáciu systémov manažérstva bezpečnosti potravín. - Kerekréty, Jozef; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto predbežná norma obsahuje slovenskú verziu ISO/TS 22003: 2013
Táto predbežná STN je určená na overenie
Spracovateľ: Jozef Kerekréty. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy