STN EN 12597: 2016 (65 7000), Asfalty a asfaltové spojivá. Terminológia. - Gillinger, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12597: 2014