STN EN 12597: 2016 (65 7000), Asfalty a asfaltové spojivá. Terminológia. - Gillinger, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12597: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12597 z februára 2015, ktorá od 1. februára 2015 nahradila STN EN 12597 z decembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Gillinger. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo, TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy