STN EN ISO 14001: 2016 (83 9001), Systémy manažérstva environmentu. Požiadavky s pokynmi na použitie (ISO 14001: 2015). - Ploszek, Artuš (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14001: 2015