STN EN ISO 14001: 2016 (83 9001), Systémy manažérstva environmentu. Požiadavky s pokynmi na použitie (ISO 14001: 2015). - Ploszek, Artuš; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 72 Environmentálne manažérstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14001: 2015
Táto norma nahrádza STN EN ISO 14001 z júna 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Artuš Ploszek. Technická komisia: TK 72 Environmentálne manažérstvo
Keywords: normy