STN EN ISO 16671: 2004 (19 5301), Očné implantáty. Vyplachovacie roztoky pre očnú chirurgiu (ISO 16671: 2003). - Zachar, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 16671: 2003
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 16671 z júna 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Juraj Zachar. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy