STN ISO 447: 1992 (20 0010), Obráběcí stroje. Směr a smysl pohybu ovládačů. - Biderman, Jaroslav; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 447: 1984
Spracovateľ: Jaroslav Biderman.
Keywords: normy