STN ISO 2972: 1993 (20 0032), Číslicové řízení strojů. Symboly. - Bauer, Jaroslav; Kučera, Zdeněk; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 2972
Táto norma nahrádza ON 20 0032 z 20. 9. 1984
Spracovateľ: Jaroslav Bauer, Zdeněk Kučera.
Keywords: normy