STN ISO 5169: 1993 (20 0053), Obráběcí stroje. Provedení návodu k mazání. - Baťka, Vladimír; Dvořák, Pavel; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 5169: 1977
Táto norma nahrádza ON 20 0053 z 8. 3. 1982
Spracovateľ: Vladimír Baťka, Pavel Dvoŕák.
Keywords: normy