STN ISO 1708: 1992 (20 0301), Přejímací podmínky univerzálních hrotových soustruhů. Zkoušky přesnosti. - Vaško, Lubomír; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1991)
Táto norma obsahuje ISO 1708: 1989