STN ISO 1708: 1992 (20 0301), Přejímací podmínky univerzálních hrotových soustruhů. Zkoušky přesnosti. - Vaško, Lubomír; Dvořák, Pavel; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1991)
Táto norma obsahuje ISO 1708: 1989
Spracovateľ: Lubomír Vaško, Pavel Dvořák.
Keywords: normy