STN ISO 6155/1: 1993 (20 0307), Přejímací podmínky revolverových soustruhů se svislou nebo vodorovnou osou hlavy a jednovřetenových soustružnických automatů. Zkoušky přesnosti Časť 1 Největší průměr obráběné tyče větší než 25 mm - Jirečková, Alena; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 6155/1: 1981