STN ISO 6155/1: 1993 (20 0307), Přejímací podmínky revolverových soustruhů se svislou nebo vodorovnou osou hlavy a jednovřetenových soustružnických automatů. Zkoušky přesnosti Časť 1 Největší průměr obráběné tyče větší než 25 mm - Jirečková, Alena; Dvořák, Pavel; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 6155/1: 1981
Spracovateľ: Alena Jirečková, Pavel Dvořák.
Norma je zrušená od 1. 4. 2022
Keywords: normy