STN ISO 3655: 1992 (20 0312), Přejímací podmínky svislých soustruhů jedno a dvoustojanových s jednou pevnou nebo přestavitelnou upínací deskou. Obecná ustanovení a zkoušky přesnosti. - Biderman, Jaroslav; Dvořák, Pavel; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1991)
Táto norma obsahuje ISO 3655: 1986
Spracovateľ: Jaroslav Biderman, Pavel Dvořák.
Keywords: normy