STN ISO 2407: 1992 (20 0315), Přejímací podmínky brusek na vnitřní broušení s vodorovným vřetenem. Zkoušky přesnosti. - Servus, Stanislav; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 2407: 1984