STN ISO 3875: 1992 (20 0316), Přejímací podmínky bezhrotových brusek. Zkoušky přesnosti. - Servus, Stanislav; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 3875: 1990