STN ISO 3875: 1992 (20 0316), Přejímací podmínky bezhrotových brusek. Zkoušky přesnosti. - Servus, Stanislav; Dvořák, Pavel; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 3875: 1990
Spracovateľ: Stanislav Servus, Pavel Dvořák.
Norma je zrušená od 1. 4. 2022
Keywords: normy