STN ISO 2772-1: 1995 (20 0318), Preberacie podmienky zvislých stojanových vŕtačiek. Skúšky presnosti Časť 1 Skúšky geometrickej presnosti - Vaško, Lubomír; Války, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 2772-1: 1973