STN ISO 2772-1: 1995 (20 0318), Preberacie podmienky zvislých stojanových vŕtačiek. Skúšky presnosti Časť 1 Skúšky geometrickej presnosti - Vaško, Lubomír; Války, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 2772-1: 1973
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Táto norma spoločne s STN ISO 2772-2 nahrádza STN 20 0318 z 30. 7. 1955
Spracovateľ: Lubomír Vaško, Miroslav Války.
Norma je zrušená od 1. 4. 2022
Keywords: normy