STN ISO 2773-1: 1995 (20 0319), Preberacie podmienky zvislých stĺpových vŕtačiek Časť 1 Skúšky geometrickej presnosti - Vaško, Lubomír; Madár, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 2773-1: 1973