STN ISO 2773-1: 1995 (20 0319), Preberacie podmienky zvislých stĺpových vŕtačiek Časť 1 Skúšky geometrickej presnosti - Vaško, Lubomír; Madár, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 2773-1: 1973
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Táto norma spoločne s STN ISO 2773-2 nahrádza STN 20 0319 z 30. 3. 1967
Spracovateľ: Lubomír Vaško, Ján Madár.
Keywords: normy