STN ISO 3686: 1993 (20 0320), Přejímací podmínky souřadnicových vrtaček se stolem stále výšky jednovřetenových nebo s revolverovou hlavou se svislou osou vřetena. Stroje vysoké přesnosti. Zkoušky přesnosti. - Šefčík, Zdeněk; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 3686: 1976