STN ISO 2423: 1992 (20 0321), Přejímací podmínky pro otočné vrtačky s výškově stavitelným ramenem. Zkoušky přesnosti. - Král, Zdeněk; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 2423: 1982