STN ISO 2423: 1992 (20 0321), Přejímací podmínky pro otočné vrtačky s výškově stavitelným ramenem. Zkoušky přesnosti. - Král, Zdeněk; Dvořák, Pavel; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 2423: 1982
Spracovateľ: Zdeněk Král, Pavel Dvořák.
Keywords: normy