STN ISO 3070-1: 1992 (20 0322), Přejímací podmínky vodorovných vyvrtávaček. Zkoušky přesnosti Časť 1 Vyvrtávačky stolové - Vaško, Lubomír; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 3070-1: 1987