STN ISO 3070-1: 1992 (20 0322), Přejímací podmínky vodorovných vyvrtávaček. Zkoušky přesnosti Časť 1 Vyvrtávačky stolové - Vaško, Lubomír; Dvořák, Pavel; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 3070-1: 1987
Spracovateľ: Lubomír Vaško, Pavel Dvořák.
Norma je zrušená od 1. 4. 2022
Keywords: normy