STN ISO 3070/3: 1992 (20 0323), Přejímací podmínky vodorovných vyvrtávaček. Zkoušky přesnosti Časť 3 Vyvrtávačky s příčným stolem - Vaško, Lubomír; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 3070/3: 1982