STN ISO 3070/3: 1992 (20 0323), Přejímací podmínky vodorovných vyvrtávaček. Zkoušky přesnosti Časť 3 Vyvrtávačky s příčným stolem - Vaško, Lubomír; Dvořák, Pavel; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 3070/3: 1982
Spracovateľ: Lubomír Vaško, Pavel Dvořák.
Keywords: normy