STN ISO 3070/II: 1992 (20 0324), Přejímací podmínky vodorovných vyvrtávaček. Zkoušky přesnosti Časť 2 Vyvrtávačky deskové - Vaško, Lubomír; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 3070/II: 1978