STN ISO 3070/0: 1992 (20 0325), Přejímací podmínky vodorovných vyvrtávaček. Zkoušky přesnosti Časť 0 Všeobecné údaje - Vaško, Lubomír; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1991)
Táto norma obsahuje ISO 3070/0: 1982