STN ISO 3070/0: 1992 (20 0325), Přejímací podmínky vodorovných vyvrtávaček. Zkoušky přesnosti Časť 0 Všeobecné údaje - Vaško, Lubomír; Dvořák, Pavel; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1991)
Táto norma obsahuje ISO 3070/0: 1982
Spracovateľ: Lubomír Vaško, Pavel Dvořák.
Keywords: normy