STN ISO 3190: 1992 (20 0326), Přejímací podmínky souřadnicových vrtaček jednovřetenových nebo s revolverovou hlavou se svislou osou vřetena. Zkoušky přesnosti. - Šefčík, Zdeněk; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 3190: 1975