STN ISO 1701/0: 1993 (20 0328), Přejímací podmínky frézek se stolem měnitelné výšky, s vodorovnou nebo svislou osou vřetena Časť 0 Všeobecné údaje - Šefčík, Zdeněk; Dvořák, Pavel; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 1701/0: 1984
Spracovateľ: Zdeněk Šefčík, Pavel Dvořák.
Norma je zrušená od 1. 4. 2022
Keywords: normy