STN ISO 1701: 1993 (20 0328), Přejímací podmínky frézek se stolem měnitelné výšky, s vodorovnou nebo svislou osou vřetena. Zkoušky přesnosti. - Šefčík, Zdeněk; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 1701: 1974