STN ISO 8636-1: 1995 (20 0329), Preberacie podmienky rovinných frézok. Skúšky presnosti Časť 1 Frézky s pevným portálom - Bauer, Jaroslav; Madár, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 8636-1: 1987
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Spracovateľ: Jaroslav Bauer, Ján Madár.
Keywords: normy