STN ISO 8636-2: 1995 (20 0330), Preberacie podmienky rovinných frézok. Skúšky presnosti Časť 2 Frézky s posuvným portálom - Bauer, Jaroslav; Války, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 8636-2: 1988