STN ISO 8636-2: 1995 (20 0330), Preberacie podmienky rovinných frézok. Skúšky presnosti Časť 2 Frézky s posuvným portálom - Bauer, Jaroslav; Války, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 8636-2: 1988
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Spracovateľ: Jaroslav Bauer, Miroslav Války.
Keywords: normy