STN ISO 2433: 1992 (20 0345), Přejímací podmínky hrotových brusek s pohyblivým stolem. Zkoušky přesnosti. - Servus, Stanislav; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 2433: 1984