STN ISO 2433: 1992 (20 0345), Přejímací podmínky hrotových brusek s pohyblivým stolem. Zkoušky přesnosti. - Servus, Stanislav; Dvořák, Pavel; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 2433: 1984
Spracovateľ: Stanislav Servus, Pavel Dvořák.
Keywords: normy