STN ISO 1986: 1992 (20 0346), Přejímací podmínky rovinných brusek s vodorovnou osou brousicího vřetena a vratným pohybem stolu. - Vaško, Lubomír; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1991)
Táto norma obsahuje ISO 1986: 1985