STN ISO 1986: 1992 (20 0346), Přejímací podmínky rovinných brusek s vodorovnou osou brousicího vřetena a vratným pohybem stolu. - Vaško, Lubomír; Dvořák, Pavel; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1991)
Táto norma obsahuje ISO 1986: 1985
Spracovateľ: Lubomír Vaško, Pavel Dvořák.
Keywords: normy