STN ISO 702/III: 1992 (20 1011), Obráběcí stroje. Konce vřeten s přírubou. Rozměry pro vyměnitelnost Časť 3 Bajonetový typ - Biderman, Jaroslav; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1991)
Táto norma obsahuje ISO 702/III: 1975