STN ISO 702/II: 1992 (20 1018), Obrábacie stroje. Konce vretien s prírubou. Rozmery na vymeniteľnosť Časť 2 Typ Camlock - Polhorský, Dušan; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 702/II: 1975