STN ISO 213: 1992 (20 1500), Obráběcí stroje. Držáky soustružnických nožů. Celková vnitřní výška. - Mach, Jan; Dvoŕák, Pavel; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1991)
Táto norma obsahuje ISO 213: 1982
Spracovateľ: Jan Mach, Pavel Dvořák.
Keywords: normy