STN ISO 2727: 1992 (20 4490), Stavebnicové uzly pro stavbu obráběcích strojů. Hnací jednotky. - Zimola, Vladimír; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 2727: 1973