STN ISO 2562: 1992 (20 4586), Stavebnicové uzly pro stavbu obráběcích strojů. Posuvové jednotky. - Zimola, Vladimír; Dvořák, Pavel; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká repzblika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 2562: 1973
Spracovateľ: Vladimír Zimola, Pavel Dvořák.
Keywords: normy