STN ISO 3590: 1993 (20 4616), Stavebnicové uzly pro stavbu obráběcích strojů. Vřeteníky. - Zimola, Vladimír; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 3590: 1976