STN ISO 2912: 1993 (20 4680), Stavebnicové uzly pro stavbu obráběcích strojů. Vícevřetenové hlavy. Rozměry skříní a hnacího hřídele. - Zimola, Vladimír; Dvořák, Pavel; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 2912: 1973
Spracovateľ: Vladimír Zimola, Pavel Dvořák.
Keywords: normy